03.05.2017 - 18:30 Uhr

Vierhändig Klavier [mehr]

» Arbeitsschwerpunkte » Förderung der niederdeutschen Sprache und Literatur

Plattdüütsche Avende/Plattdeutsche Lesungen

Plattdüütsche Avende in’n Lichtwarksaal (Lesungen, mitünner ok Schauspeleree, daarto Musik vun Instrumenten) un Avende, up de leest, musizeert un sungen ward (ok in’n Lichtwarksaal) kost keen Intritt. Wenn Se weeten wüllt, wat in den Lichtwarksaal begäng is, kiekt Se in den »Veranstaltungskalender«.

Wenn Se jümmers een Breef hebben muchen, in den steiht, wat in den Lichtwarksaal begäng is, denn seggt Se dat de Geschäftssteed, denn kriegt Se jümmers een Nahricht. Müchten Se blot över een‘ Avend wat weten, sodenn fraagt Se Dr. Ulrike Möller.

De Plattdüütsch Avend is in den

Lichtwarksaal
Neanderstraße 22
20459 Hamborg

Den Weg to den Lichtwarksaal finnt Se hier in de Teeknung.

Wat up dat Programm steiht, dat köönt Se hier kieken.

Wat dat in de verleden Jahren in den Lichtwarksaal för Plattdüütsche Avende geven hett, dat köönt Se hier kieken.