03.05.2017 - 18:30 Uhr

Vierhändig Klavier [mehr]

» Arbeitsschwerpunkte » Förderung der niederdeutschen Sprache und Literatur

Plattdüütsche Avende in de Nedderdüütsche Bökerie/Bibliotheksgespräche

Mit de »Bibliotheksgespräche« ward de Plattdüütschen Avende vun den Lichtwarksaal kumpletteert, dree bit veer Mal in’t Jahr, mit wat mehr spezialiseerte Vördräg un Lesungen to de Historie vun de plattdüütsche Spraak un Literatur un ut de Wetenschop vun de beiden Rebeten.

Anners as in den Lichtwarksaal is bi de »Bibliothekgespräche« jümmers de Gelegenheit, Fragen to stellen un to diskereern.

Wannehr de Tiet för een »Bibliotheksgespräch« ranrücken deit, dat is hier so seen.

Wieldat de »Bibliotheksgespräche« in de Bökerie afhollen ward, dörben nich mehr as 40 Lüde kamen. So is dat good, wenn een sik vörher anmellen deit.

De Intritt köst nix.

Wenn Se över jedeen »Bibliotheksgespräch« mit een Breef informeert warrn wüllt, denn laat Se dat Dr. Ulrike Möller weten.

Dat »Bibliotheksgespräch« is in de

Nedderdüütsche Bibliothek
Peterstraße 36/Eingang Hütten
20355 Hamborg

Wat up dat Programm steiht, dat köönt Se hier kieken.

Wat dat in de verleden Tiet an »Bibliotheksgespräche« in de Nedderdüütsche Bökerie geven hett, dat köönt Se hier kieken.